Audio Maestro

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van je diensten?

Omdat veel van mijn diensten maatwerk zijn kan het verwarrend zijn als ik prijzen op de website zet. Voel je vrij om contact op te nemen en dan stuur ik je de werkwijze en tarieven in een duidelijk overzicht op.

Kan ik je ook inhuren om voor ons een podcast te maken?

Ja en nee. Ik kan je op vrijwel alle technische vlakken helpen, maar ik ben geen presentator of interviewer. In mijn netwerk van opdrachtgevers zitten veel presentatoren en ik koppel je graag aan iemand die je op dat front kan helpen.

Kan ik je muziek rechtenvrij gebruiken?

In de meeste gevallen wel. We maken van tevoren afspraken waarvoor de muziek kan worden gebruikt en ik draag daarvoor de rechten over. In het geval dat je muziek wilt gebruiken met een licentie, blijven de rechten bij mij.

Kan je mij wat voorbeelden sturen van je eerdere werk?

Zeker! Op de homepage van deze site staan wat voorbeelden van podcasts in twee minuten. Maar voel je vrij om contact op te nemen voor meer voorbeelden van audio vormgeving, montage, mastering of het opwaarderen van bestaande podcasts. 

Tjeerd

Hallo! Leuk kennis te maken

Tjeerd

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gepassioneerd met audio bezig. Van radio maken tot DJ’en, en het produceren van muziek.

In 2020 heb ik de Electronic Music Academy op het conservatorium van Amsterdam afgerond.

Daarna ben ik gegrepen door het podcastvirus. Behalve dat ik zelf graag podcasts luister ben ik met mijn kennis en ervaring een waardevolle steun voor de podcastmakers.

Vandaar dat ik mijn passie via Audio Maestro volledig richt op het professionaliseren van deze snelgroeiende industrie.

Ik hoop dat ik ook voor jou van waarde kan zijn!

Deze klanten zijn je voor gegaan

Pin It on Pinterest

Share This